7 januar 2017

"Hockey Hermansen" !! Ute på digitale medier, men vi gir den bort gratis også!

Last ned "Hockey Hermansen" ved å trykke på denne linken :)

Hockey Hermansen4 oktober 2016

"Østkantspatrioter" er endelig sluppet fri og tilgjengelig ute på den store webben.

Østkantspatrioter23 juni 2016

"Haralds menn", en publikumsfavoritt på våre konserter er nå tilgjengelig på mange, om ikke samtlige digitale platormer.

Låta er innspilt i Audiorommet musikkstudio våren 2016.

Gutta på Gangen GPG ønsker å rette en stor takk til gitarist Asle Røe for eminent elektrisk gitarspill og gitarsolo på låta.

Se den hjemmesnekra musikkvideoen på Youtube

Haralds menn20 August 2015

Ny låt av Gutta på Gangen GPG ute nå på iTunes, Spotify og Wimp :

Bygutt i Søndre Land

:)

Bygutt i Søndre Land1 Mai 2015

GPG i riksdekkende presse !

Reportasje på Nettavisen.no som omhandler "Hockeyfeber". Klikk her

Og "Salme fra et gatekjøkken" - GPG i Akers Avis Groruddalen.

Gutta på Gangen Akers Avis Groruddalen


29 April 2015

Carl Omar, historien om Groruddalens beste kebab. Nå ute på iTunes, Spotify og Wimp !

Innspilling : audiorommet.

Masteret av Brian Lucey (USA)
11 April 2015

Høyere enn Plaza - ny låt av Gutta på Gangen ute på iTunes Spotify og Wimp.

Med på elgitar : Asle Roe

Innspilling : audiorommet

Masteret av Brian Lucey (USA)

Høyere enn Plaza8 Mars 2015

Endelig! Gutta På Gangen GPG er tilbake på Gamla Beat Bar. Fredag 8. mai kl 21.00 braker det løs med strenger, tangenter, trommer, sag og 2 tenorer i kjent stil på den scenen vi er blitt husvarme på. Vi blåser lyd i frigjøringsdagen som ingen andre ville gjort det! Vi stiller mannsterkt med 6 meget talentfulle herrer på scenen denne kvelden. Special guest Asle Roe er med oss på gitar! 

Som oppvarming spiller Lasse og Roger fra GPG akustisk fra gamle dager. En oppvisning i hvordan det hele startet :-) Dette vil du ikke gå glipp av... !

Facebook event

Gutta på Gangen @ Gamla27 Februar 2015

Musikkvideoen Hockeyfeber er nå ute på Youtube. Videoen hadde premiere på TV2 26/2-15.

Klikk her - eller her for å se den

Hockeyfeber er også ute på iTunes, Spotify og Wimp, samt andre digitale kanaler.

Hilsen Team GPG !

Hockeyfeber Gutta på Gangen GPG11 Oktober 2014

Recorder i studio til krampa tar oss! Og duden som lager kalender fra oktober til desember begynner å ta form. Noen andre også faktisk :)

Ellers så er vi back in bizznizz etter en liten pause livemessig også. En gig eller 2 ut på nyåret 2015 er nok veldig sannsynlig.

Følg oss på Facebook eller Twitter for oppdateringer, og bookmark gjerne guttapagangen.no

Btw, for de av dere som har merket det, Liv Laga er satt på pause og kanskje stopp. Hvorfor? Fordi :) Stay tuned !

Team GPG

Audiorommet


2 Juli 2014

Radio Ludo sponser oss med en helside ! Det setter GPG veldig pris på.

Besøk Radio Ludo websiden her

Tøydukke Anna er omsider tilgjengelig på Wimp. Klikk Wimp eller Spotify linkene under.

  Liv Laga @ Spotify Liv Laga @ Wimp    24 Mai 2014

Mine damer og herrer! Vår tids største partyhit! Det er sommer, det er lørdag og det er disco! (På danskebåten) Love it, fremfor alt like it! Dette er vår nye single LIV LAGA. Laga av Gutta På Gangen, mixet og produsert av Knut Andresen (en av gutta). Masteret av Brian Lucey. En stor takk til Asle Roe på el-gitar!

Del, lytt, elsk, og kom gjerne med feedback til oss. Dette er en låt vi har meget høye forhåpninger til. Vi har alltid høye forhåpninger. Men denne gangen litt ekstra.  Vri volumet til nye høyder og la dansefoten gå på autopilot!

  Liv Laga @ Spotify Liv Laga @ Wimp Gutta på Gangen @ Spotify Gutta på Gangen @ Amazon

Liv Laga Gutta på Gangen5 Januar 2014

Kjære godtfolk ! Godt nytt år !

For øyeblikket konsentrerer vi oss om innspilling i studio. Hardt arbeid ? Neida, det er bare moro :)

Så stay tuned - som man sier på godt norsk !

Beste hilsner fra
Team GPG

Audiorommet4 Juli 2013

Rasmussen er nå tilgjengelig for streaming på Spotify, eller som filkjøp og nedlastning på iTunes.

Vi gutta i GPG håper låta faller i smak ! :)


Rasmussen på iTunes Rasmussen på Spoify  


Rasmussen


14 Juni 2013

Årets tradisjon med høstkonsert med GPG står like fjellstøtt i år også. Dette er en tradisjon svært mange av dere kjenner godt etterhvert. Vi trenger vel ikke hovere med en masse selvskryt om hvor bra dette kommer til å bli eller? Jo, litt...

Nytt av året er at vi har fått plass på en av Oslo's kuleste scener, nemlig John DEE! Merk av med rød tusj i kalenderen: LØRDAG 5. OKTOBER kl 21:00

Ta med 2 nye venner siden i fjor og bli med og fyll opp John DEE sammen med oss, så lager vi en fest dere fortjener! Vi lover show og spetakkel fra ende til annen! Business as usual

Billetter legges ut for salg via billettservice.no fra og med lørdag 15 juni. kr 125,- + bill.avg. 18 år leg. Billetter selges også i døra.

23 April 2013

Vi røper herved at Rasmussen er under den musikalske skalpellen i Audiorommet nå om dagen. Alle de musikalske kirurgene i GPG streber tungt med å få denne lettbeinte låta så from og deilig at selv søndagsgudstjenesten i Lom og Ringebu stavkirke vil kreve denne som PRELUDIUM når krinken kommer på besøk neste gang! Så, hvis dere (når låten etterhvert slippes) tar i mot den slik vi håper dere gjør, vil det brede lag av befolkningen trykke denne hjertevarme visa tett til sitt bryst...

:)

Audiorommet19 Mars 2013

Tøydukke Anna er nå listet og spilles jevnlig på OrdentligRadio. Veldig hyggelig for oss å høre ! Besøk hjemmesiden og lytt til radiostasjonen ved å klikke på linken under ;

  www.ordentligradio.no


Ordentligradio
23 Januar 2013

Kjære godtfolk ! Vi har den glede å presentere vår nyeste låt "Tøydukke Anna" ! Hør den på Spotify, eller kjøp og last ned via iTunes. En stor takk til Maria Sætrang for nydelig backing vokal !


Tøydukke Anna på iTunes Tøydukke Anna på Spoify Tøydukke Anna på AmazonTøydukke Anna


29 Desember 2012

Følg med når Gutta på Gangen gjester webradio og TV programmet Lille Lørdag i tårnet på Bjerke Travbane onsdag 9 Januar kl 20.00. Det blir litt uformell prat, samt fremføring av låter akustisk. På direkten !

For mer informasjon besøk www.lillelørdag.no

Se video fra opptaket her
13 Desember 2012

Hør intervju med Lasse Wallace på Radio Randsfjord idag den 13'ende desember 2012. Avsluttningsvis spilte de låta "Akvariefisk" fra EP'en "All Ferdsel på Sporet Forbudt". En stor takk til Radio Randsfjord !26 November 2012

Vi er for øyeblikket i Audiorommet musikk studio og spiller inn låta "Tøydokke Anna". Låta vil bli tilgjengelig på iTunes og Spotify når den er klar.

Flere låter er dessuten undervis ; "Østkantspatrioter", "Liv Laga", "Astrix", "Carl Omar" for å nevne noen. Så det er bare å glede seg !

Hilsen B9, Benny B, Barack O'Benny og Benny O'Bama

Audiorommet7 Oktober 2012

Vi er blitt invitert til å opptre og fremføre 3 låter i forbindelse med kulturpris utdelingen i Groruddalen den 28 oktober på Grorud samfunnshus. Vi kommer til å fremføre låtene "Østkantspatrioter", "Akvariefisk" og "Det er ingenting i verden som rimer på pølse". Gleder oss !
3 August 2012

Gutta på Gangen releaseparty og live på Gamla 29 september !

Kjære godtfolk! Velkommen igjen til GPG på Gamla! Dette har vi gledet oss til lenge! Gjett om vi er klare for å lage tidenes show..

Vi er stolte over å presentere vår nye EP "All Ferdsel på Sporet Forbudt", som kan kjøpes på Gamla for kr 100,-. Signerte selvfølgelig. I tillegg vil de 30 første gjestene få en GPG t-skjorte
!

GPG lineuppen for kvelden består av Roger "Benny" Bruvang : vokal, gitar - Lasse "B9" Wallace : vokal, gitar - Harald "Gællie" Galåen : piano - Knut Andresen : trommer - Ole Kristian Wetten : bass


GPG : Gutta på Gangen7 Juli 2012

Gutta på Gangen kommer snart på radio! Ingen ringere enn NRK P1 og Norsk på norsk. NRK tok kontakt med oss i dag og vil ha intervju på onsdag. Dette gjøres i opptak og sendes søndag den 15 juli mellom kl 15 og 16.

Akvariefisk og Det er Ingenting i Verden Som Rimer på Pølse er låtene som vil kringkastes over norske fjell og fjorder. Pluss litt annet snacks! Vårt offensive promoteringsarbeid begynner å bære frukter !

Hør intervjuet her :


23 Juni 2012

EP’en ”All ferdsel på sporet forbudt” er endelig ankommet og er fysisk i salg nå. Ønskes et eksemplar (eller to) så benytt kontaktskjema på denne siden. Fyll ut navn, adresse og nødvendig info, samt velg "EP bestilling" i emne-menyen.

Støtt GPG ved å kjøpe EP`n for kr 100. Inntekter vil gå med til videre promotering. Vær med å flekke tenner for gutta sin vei !

Foretrekkes det digitale media så er EP'en ”All ferdsel på sporet forbudt” også tilgjengelig på iTunes, Spotify og Amazon.

Les artikkel i Akers Avis / Groruddalen publisert 16 Juli


 
All Ferdsel på Sporet Forbudt - Gutta på Gangen25 mai 2012

EP’en ”All ferdsel på sporet forbudt” er nå helt klar for utgivelse og Gutta på Gangen kan notere en milepæl i sin historie! Dette er bandets første profesjonelle produksjon og vi har hatt gleden av å jobbe i den musikalske eliteserien. Knut Andresen har lagt siste hånd på mixen og Abbey Road studios i England har polert låtene med sin mastering. Disse 5 låtene er vår billett inn i det gode selskap…

EP’en finner du nå på iTunes og Spotify! En musikals verden uten grenser, bare tilgjengelighet. Og om kort tid vil du også kunne få den som god ”gammeldags” CD plate med cover og booklet. Verdt å ha for å kunne bevare historien som et håndfast bevis. Og til å fylle CD samlingen din med de bandene du liker best!

I disse dager bruker vi tiden på omsette musikken i sceneformat. Det er jo scenen som er vår hjemmebane. Når vi bruser med fjærene på plate, skal det bruses desto mer på scenen! Vi jobber med å sette opp et bandformat som virkelig smeller! Gutta på Gangen anno 2012 vil fremstå med tyngde og profesjonalitet også i live format.

Vi har nettopp i den forbindelse også fått bekreftet vår hittil største spillejobb. For Nordea konsernets Bankiade. Et arrangement som skjer annethvert år, der flere av Norges største band og artister har underholdt tidligere. Vi ser fram til en sensommerkveld foran 1500 feststemte publikumere, synge ”ingenting i verden…” sammen med oss! 

Videre konsertbooking er under arbeid. Og selvfølgelig en release-konsert for EP’en. Vi kommer med info her da dette er klart.

Gutta på GangenAll Ferdsel på Sporet Forbudt - Gutta på Gangen

7 mars 2012

Gutta på Gangen er for tiden i studio for å spille inn sin første EP "All ferdsel på sporet forbudt". EP'en som vil inneholde 5 låter spilles inn i Audiorommet og produseres av Knut Andresen. Samarbeidet så langt har vært strålende !

Lasse Wallace3 februar 2012

Gutta på Gangen spiller for Infratek i UBC salen - Ullevål stadion

Roger Bruvang21 januar 2012

Gutta på Gangen spiller for H&M - Hamar
20 januar 2012

Gutta på Gangen spiller for DNB på Bristol

GPG : Gutta på Gangen2 desember 2011

Gutta på Gangen spiller for Nordea Liv på Lysaker

GPG : Gutta på Gangen